Toggle navigation

Ножі Victorinox

Кухонні ножі Victorinox

Топ продажів

Код: 6116
на нашому складі
292 грн
Топ продажів
Топ продажів
Топ продажів
Топ продажів
Топ продажів

Код: 6075
є в наявності
351 грн
Топ продажів
Топ продажів
Акція
  • -9%
Акція
  • -10%
Акція
Акція
  • -9%
Акція
Акція

Код: 127350
є в наявності
3 346 грн
Акція
Акція
Акція
Акція

Код: 6002
є в наявності
3 884 грн
Акція
Акція

Код: 48739
є в наявності
4 720 грн
Акція
Акція

Код: 48740
є в наявності
5 079 грн
Акція

Код: 67558
є в наявності
5 149 грн
Акція

Код: 48742
є в наявності
8 306 грн
Акція

Код: 151640
є в наявності
233 грн

Код: 151641
є в шоурумі
233 грн

Код: 151676
на нашому складі
292 грн

Профі на Вашій кухні

Немає ніяких сумнівів в тому, що запорука якісно приготованого блюда — професійний ніж. Хороший кухонний інструмент не лише дозволить акуратно і точно нарізувати продукти, але і значно прискорить процес приготування. Серед безлічі брендів на ринку, особливе лідерське місце займають кухонні ножі Victorinox. Ця торгова марка має за плечима більш ніж 130 років досвіду виробництва ножів і упевнено тримає високий рівень якості, зручності, дизайну і довговічності, з чим незмінно асоціюються швейцарські ножі.

Цільовий вибір

Мало мати ніж найвищої якості. Для максимальної швидкості і зручності нарізки треба мати спеціальний формат леза під певний вид продукту. Розглянемо найпоширеніші різновиди:

  1. Хлібний. Такий тип забезпечить зручність при нарізці хліба, пирога або тортів. Також, йому легко підкоряться великі фрукти, наприклад, кавун. Серед ключових особливостей-великий розмір полотна і хвиляста кромка.
  2. Для скибочок. Має довге і одночасно вузьке лезо і рівну кромку, а також, в деяких випадках, невеликі поглиблення для запобігання налипанню продуктів при різанні. Використовується для нарізки на скибочки м'яса, риби, шинки і ковбас.
  3. Філе. Гнучка робоча частина ножа дозволяє легко відокремити філе від кістки при обробленні риби або позбавиться від жилок в шматку м'яса.
  4. Для нарізки м'яса. У відмінності від філе має рівну грань і товщий кінчик, завдяки чому, не складе проблем нарізувати жилаве або жорстке м'ясо.
  5. Ніж шеф-кухаря. Характеризується широким полотном і має вістря ближче до центру. Їм легко різати капусту і інші великі овочі, фрукти, або, наприклад, обробити курку. Також, завдяки великій ширині, його можна використати як лопатку і переносити продукти з місця нарізки в посуд.
  6. Ніж-топірець. Має найтовще і міцніше лезо з усіх, як правило, прямокутної форми. Їм зазвичай рубають зелень, свіже і заморожене м'ясо, зчленування і суглоби, а деякі моделі дозволяють рубати навіть кістки. Бічна частина може використовуватися для розчавлювання продуктів.

На будь-який смак

Визначившись з необхідним типом, зверніть увагу, що ножі мають різне руків'я, і ви зможете підібрати форму зручнішу саме для Вас. Також, асортимент Вікторінокс має найрізноманітніше колірне виконання, тому можна обмежитися класичним строгим чорним або привнести до кухонного проведення часу яскраві фарби, вибравши, наприклад, позитивно жовтий або яскраво червоний колір.

Якщо виникли які-небудь питання, дзвоните, і консультанти магазину myvictorinox.com.ua з радістю допоможуть з вибором, замовленням і доставкою товару.