Toggle navigation

Серед різноманіття різальних інструментів Victorinox окрема ніша відведена виробам для риби і морепродуктів. Наприклад, для риболовлі оптимально використати складаний ніж серії Fisherman. Така конструкція спеціально призначена для експлуатації в екстремальних умовах. З її допомогою легко вийняти гачок, звільнити снасті, а також почистити рибу. Таким чином, можна задіяти інструмент в приготуванні їжі, не покидаючи місце клювання.

inventar-dlya-ryibyi-i-moreproduktov_MyVictorynox-1

Ніж для устриць Victorinox

Іншим яскравим прикладом є ніж, призначений для розкриття раковин молюсків. На відміну від класичних кухонних приладів, цю модель складно зламати. Особливість конструкції полягає у формі, яка максимально адаптована для відкривання устриць. При цьому повністю захищає руки кухаря від травм і порізів.

  • Інструмент має невелике симетричне лезо, заточене з однієї або двох сторін.
  • Міцне ергономічне руків'я з нековзного матеріалу сприяє міцному хватові.
  • Спеціальна гарда на ручці перешкоджає пораненню об раковину устриці.

Ніж для молюсків – компактний і зручний інструмент, що входить в колекцію професійного кухаря. Випускається в двох форматах: із зігнутим лезом і полотном у вигляді краплі. Перший варіант має ущільнену ручку зі збільшеною основою. Призначений для розрізання устриці по периметру. Каплеподібний прилад оснащений порівняно вузькою ручкою і орієнтований на підчіплювання стулок раковини.

inventar-dlya-ryibyi-i-moreproduktov_MyVictorynox-2

Ножі Victorinox для риби і морепродуктів

Швейцарський бренд спеціалізується на виготовленні різальних інструментів, серед яких є універсальні екземпляри і вузьконаправлені. Так, Ви можете вибрати ніж філе, який підходить для оброблення більшості продуктів, у тому числі риби. Це ідеальне пристосування для филетирования. Має чудову гнучкість, що дозволяє обробляти тушку з різних сторін, а також робити рівномірні надрізи на шкірі. Підходить для зняття луски. Широко використовуються в умовах домашньої кухні і обов'язково застосовується в професійній сфері.

Для чищення риби і морепродуктів компанія пропонує вибрати ще один прилад унікальної форми, в якій :

  • зубчаста частина призначена для зіскоблювання луски і зняття шкіри;
  • забудована сторона використовується для потрошіння.

Серед кухонних ножів легко вибрати оптимальний варіант. Ви можете купити інструмент для приготування риби або спеціальний столовий прилад для готового блюда.